AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

S.I.I.T.30 - Legyél erősebb a kifogásaidnál!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy anyaként, pici babával vagy kisgyerekkel az oldaladon sem kell lemondanod a sportos, aktív életről? 

 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy napi fél óra mozgás is elég lehet ahhoz, hogy jobban érezd magad, hogy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb legyél, hogy azt érezd, egy picit visszakaptad az irányítást az életed ezen része felett?  

 

Raboczki-Král Éva vagyok, aerobik sportedző, egy 4 éves kislány anyukája és a Sportosmami márka megálmodója! Itt elolvashatsz rólam mindent

 

 

 

 

Kérem az infokat!

 

Most leszel anyuka vagy már épp megszületett a pici? 

 

Eldöntötted, hogy most minden más lesz? Eldöntötted, hogy a gyereknek jó példát fogsz mutatni? 

Jó lenne tudatosabban étkezni? 

Jó lenne, ha több energiád lenne?

Szeretnél magadra is időt szakítani? 

Sportolnál, de nem tudod, hol kezd el? 

Netán világ életedben sportoltál és a pici mellett sem szeretnéd abbahagyni az aktív életmódod?

 

Akkor ez a videó neked szól! 

Kifejleszettem neked az S.I.I.T.30 azaz a Sportosmami Intenzív Intervall Tréning 30 napos mozgásprogramot, mellyel napi 30 perc ráfordítással átmozgathatod a teljes tested. 

 

2 év alatt a vendégeim, követőim és a pici babás anyukák véleménye, közös munkáink, kihívásaink, tapasztalataink során kristályosodott ki ez a program. 

 

30 nap alatt, napi 30 perc ráfordítással garantáltan megváltozik a véleményed a sporttal, a gyerekkel, gyerek melletti sporttal kapcsolatban.

 

Miért neked, pici babás, kisgyerekes anyukának szól ez a program?

 

 •  30 perc alatt egy teljes testet átmozgató edzésprogramot kapsz

 

 • a gyakorlatokat úgy lehet végrehajtani, hogy közben ott van melletted, vagy rajtad a gyermek

 

 • mindenkinek szüksége van a rendszeres mozgásra és a kikapcsolódásra, de nekünk, kisgyermekes anyukáknak talán a legjobban, hiszen hajlamosak vagyunk a saját igényeinket háttérbe szorítani, ezáltal sokszor kimeríteni az energiaraktárainkat

 

 • a gyermekeink másolnak minket. Óriási felelősségünk van, hiszen gyermekeink egészsége múlik a MI szokásainkon. Sajnos manapság egyre több elhízott felnőtt van, akik ezt a mintát közvetítik gyermekeik felé is. De tudatosan felépített, átalakított, sportos, egészségtudatos szokások felvételével hatalmas lépést tehetsz az egészségesebb, minőségibb élet felé, ugyanezt a mintát mutatva gyermekednek is!  

Neked való ez a program? Derítsd ki! 

 

 • A gyerek mellett nincs sok időd magadra?                                                   Igen / Nem 

 

 • Van rajtad némi súlyfelesleg és szeretnél tőle megszabadulni?                   Igen / Nem

 

 • Régebben rendszeresen mozogtál és most hiányzik?                                 Igen / Nem

 

 • Szeretnél energikusabb lenni?                                                                     Igen / Nem

 

 • Szeretnéd, ha a gyermeked a jövőben rendszerese sportolna?                  Igen / Nem

 

 • Jó lenne néha kiszakadni a pelenkázás/háztartás/etetés háromszögből?  Igen / Nem

 

 

Ha legalább 3 kérdésre igennel feleltél, akkor biztos vagyok benne, hogy szükséged van erre a programra.

 

Tudom, hogy a döntés nem egyszerű! Megannyi kérdésed lehet! Én most becsukom a szemem, rád hangolódom, hogy megválaszolhassam őket!

 

 

 

 • Nemrég' szültem. Mikortól kezdhetek mozogni? 

Szülés utáni első 6 hétben, a gyermekágyas időszakban, nem szabad mozogni. Ilyenkor még benned vannak és aktívan dolgoznak az izomlazító hormonok, melyek segítették, hogy a babának minél több helye legyen a növekedésre. 6 hét minimum kell, hogy kiürüljön a hormon és a csontjaid visszarendeződjenek a helyükre. Ezután fokozatosan térhetsz vissza a mozgás világába. FONTOS!!! Ha császárral szültél, akkor a kötelező pihenőidő 12 hét, mivel nagy hasi műtéten estél át! 

 

 • 6 hét és egy nap elteltével elkezdhetem a programot?

Fontos, hogy a hat hetes kontrollon a szülészed mindent rendben találjon. Ha ez pipa, akkor kezdheted a fokozatos edzést. Írhatnám, hogy nyugodtan kezdd el, de nem mondanék igazat. Ez egy elég intenzív edzés, az izmaid még nem állnak készen erre a fajta terhelésre. Előbb teremts meg egy stabil alapot, ezt a videót ajánlom hozzá és utána állj neki ennek az edzésnek. 

 

 • Nem vagyok sportos típus, de szeretnék elkezdeni mozogni. Nekem való ez a program?

 

Megint írhatnám, hogy persze, vett meg, de több szempontból sem ajánlom kezdőknek ezt a programot.

Olyan gyakorlatokat tartalmaz, mely igényel egy bizonyos szintű testtudatot. Ajánlom figyelmedbe a Youtube csatornám, ahol rengeteg edzésvideót találsz, mellyel megalapozhatod az erőnléted, állóképességet és testtudatot szerezhetsz és utána vágj neki ennek az edzésprogramnak. 

 

 • Már rengeted fitness videót várásoltam, ami aztán ott porosodott a szekrényben. Ez is ilyen lesz?

 

Dehogy! Ez egy mozgás és mentorprogram egyben! A 30 nap alatt nem csak együtt mozgunk, de a mentorprogram révén minden nap kapni fogsz tőlem egy e-mailt, melyben motivállak, emlékeztetlek és fenéken billentelek, hogy mozogj, illetve egészséges életmóddal kapcsolatban osztok meg veled információkat és bevezetlek az edzéselmélet rejtelmeibe is, hogy még hatékonyabban, még pontosabban tudd végrehajtani a gyakorlatokat. Nem hagyom, hogy csak úgy abbahagyd! :-)

 

 • Ezer éve edzek. Tudsz nekem újat mutatni? 

 

Persze! Ez a lényege az S.I.I.T. programnak. Friss, üde szellő a mozgás világában! A gyakorlatokkal lehet, hogy találkoztál már, de ilyen formában, még biztos, hogy soha! KI NE HAGYD KÖZÉPHALADÓKÉNT, HALADÓKÉNT SEM! 

 

 • Az én gyerekem már kinőtt a baba és totyogó korból! Nekem is való ez az edzésprogram?

 

Az a szép az anyaságban, hogy mindig, minden változik. A gyerekek nőnek, mi meg csak érünk, mint a jó bor! Vágj bele! Nincs korhatár, nincs gyerekhez kötve, mert a gyakorlatok gyerekkel és gyerek nélkül is végezhetők! Hajrá!!!! 

 

 • Nincs gyerekem, de tervben van. Edzegetek már egy ideje, mert szeretnék felkészülni a várandósságra, hogy ne fájjon majd mindenem utána, és hamar formába lendüljek szülés után. Ajánlod nekem ezt a programot! 

 

Ennél szuperebb már nem is lehetnél! Fontos neked a prevenció! Ez nagyszerű! Ha már van egy alapod, akkor nyugodtan vágj bele! De ha kiderül, hogy várandós vagy, akkor egy ideig állj le vele, mert az első trimeszterben tilos az ugrálás, vagy a hasizomerősítő gyakorlatok! 

 

 • Csak 30 napig lesz elérhető a videó?

 

Nem. Ha már egyszer kifizetted, akkor tied. Nincs időkorlát, nincs limit 30 nap után sem! Ez a 30 nap arra kell, hogy rákapj az ízére! 30 napon keresztül fogod kapni a motivációs e-maileket is. 

 

 

 

 

Kérem a programot!

 

 

 

Kíváncsi vagy, milyen lett a videó?

 Íme egy kis kedvcsináló hozzá! 

 

 

 

Mit jelent a név? Sportosmami Intenzív Intervall Tréning? 

 

A Sportosmamit, azaz engem, téged és minden anyukát, aki sportolni, feltöltődni, kikapcsolódni szeretne, gondolom, nem kell bemutatnom. 

Intenzív

A legnagyobb hatékonyság elérése érdekében a gyakorlatok végrehajtása során minden erőnket,energiánkat beleadjuk a kivitelezésbe. 

Ez persze nem mehet a helyes végrehajtás rovására!

A 40 másodperces "munkafázisok" során teljes lendülettel, lelkesedéssel, beleéléssel dolgozunk a hatékonyságunk és fejlődésünk érdekében! 

Intervall

A tüdő és a szív-és keringési rendszer szempontjából intenzív és kevéssé intenzív szakaszok váltakozásából álló edzés.

Azaz a 4 blokkból álló edzés során az első blokkban felpörgetjük a szívünket, magasabbra visszük a pulzust, a következő blokkban inkább az izmainkat dolgoztatjuk meg. Majd a harmadik blokk ismét pulzusemelő és az utolsó pedig izomerő fejlesztő.

Tréning

Olyan dolog, amivel valóban tréningezed magad. Amivel megtapasztalhatod  határaidat és miután megtapasztaltad hol vannak, azon melegében át is lépheted őket. 

Mert így tudsz fejlődni. 

Mert csak így lehetsz jobb, minden nap magadnál! 

 

 

A programról:

 

Az S.I.I.T.30 nem csak egy edzésvideó, hanem egy komplett mozgás és mentorprogram 

A vásárlás után sem engedem el a kezed, mert tudom, hogy a lelkesedés indít el, de a napi rutin visz tovább. Azaz ezt a 30 perces edzést bele kell építened a napi rutinodba. 

Ebben segítek én. 

Ott leszek veled minden nap, e-mail formájában, hogy végigkisérjelek az úton. Mert sokszor elég annyi, hogy figyelmeztetjük az embert, hogy "Hahó, ugye nem felejtettél el ma edzeni". Máskor viszont kisebb, nagyobb impulzust kell adni, hogy rávegye magát a mozgásra. 

A mentorprogramba itt tudsz jelentkezni. Fontos elmondanom, hogy a mentorprogram magában nem tartalmazza az edzésprogramot, bár szervesen hozzá tartozik és kiegészíti azt, önmagában viszont nem értelmezhető, hiszen tele lesz utalásokkal. 

 

A programnak különböző szintjei vannak, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt:

 

 

S.I.I.T.30/1 - Kezdő szint

Ha most szeretnél elindulni az életmódváltás útján, vagy szeretnéd újra felépíteni magad a szülés, gyermekágyas időszak után, akkor való ez a program neked. Egyszerűbb, izületkímélőbb gyakorlatsorokkal, de intenzíven mozgunk. (Hamarosan!)

 

S.I.I.T.30/2 - Középhaladó szint

 

Azoknak ajánlom, akik már régebb óta (kb. fél év) rendszeresen sportolnak és szeretnék egy kicsit feldobni az edzéseiket, picit kitolni a határaikat. Alap testtudat szükséges hozzá, hiszen a gyakorlatok némileg bonyolultabbak, de mégis helyesen kell őket végrehajtani, amihez elengedhetetlen a testtudat.

 

S.I.I.T.30/3 - Haladó szint

 

Régóta (1 éven túl) sportolsz? Több mindenben is kipróbáltad már magad? Szeretnél még jobb, még keményebb, méginkább határfeszegető lenni? Akkor számodra ez a megfelelő program. Magas szintű testtudat, kitartás, jó egyensúlyérzék szükséges hozzá! (Hamarosan!)

 

 

 

Jól hangzik! Kérem a további infókat!

 

 

 

 

 

Készen állsz a kihívásra? 

 

Látod már, hogy a program révén, hogyan tudsz sportos és kiegyensúlyozott lenni? Hogyan tudod ismét visszavenni az irányítás egy részét az életed felett?

 

Valóban szeretnéd ezt az egyensúlyt, vagy egyszerűbb ráfogni az időjárásra, a szomszéd nénire, a gyerekre, a kiskutyára, hogy miért nem teremted meg magadnak?

 

Első körben az S.I.I.T30/2 azaz a középhaladó szintű mozgásprogramot állítottam neked össze, melynek megjelenése: 2018. Január 1.

Ezeket fogja 2018- ban a következő videók:

1) S.I.I.T. 30/1

2)S.I.I.T. 30/3

3) Szétnyílt hasizom regenerálása

4) Felkészülés a várandósságra

 

 

  

A rendelés 3 egyszerű lépésből áll. 

 

 

1) Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot! 

 

Gratulálok! 

Már csak egyetlen lépés választ el attól, hogy a tied legyen az S.I.I.T. 30 - 30 napos mozgás és mentorprogram!
Az S.I.I.T 30 mozgásprogram ára 3200 Ft. 
Kérlek, hogy add meg nevedet és e-mail címedet, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot és el tudjam küldeni a rendelés menetét. 
(Bár a Mailchimp hírlevélküldő szoftverét használjuk a regisztrációhoz, hírleveleket, kéretlen leveleket garantáltan nem fogsz kapni!)
Adatvédelmi szabályzatot itt tudod elolvasni
* kérlek, hogy tölts ki minden mezőt
 
 
 
 

 

 

2) Készíts ingyenesen egy Vimeo fiókot magadnak. (vimeo.com) - A Vimeo a világ második legnagyobb videómegosztó site-ja a Youtube után, szóval nem valami hukimuki oldalra kérlek, hogy regisztrálj! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3) Ezek után e-mailben küldeni fogom a számlát, melynek kiegyenlítése után a VIMEO felhasználó nevedet hozzárendelem (ezért fontos a Vimeo felhasználó név) a videóhoz és már edzhetsz is!

 

(Kb több idő volt ezt nekem leírni, neked elolvasni, mint amennyi időbe a regisztráció és a fizetési procedúra kerül ;-) )   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatlakozás az S.I.I.T. 30 mentorprogramhoz:

* kötelező kitölteni
/ ( mm / dd )
 
 

 

A mentorprogramba való csatlakozás önmagában nem jelenti a mozgásprogramhoz való csatlakozást, azaz azt nem tartamazza! A mentorprogramba kérlek csak az után jelentkezz, ha a mozgásprogramot már megvásároltad!