AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI


Vera

A mi kis csapatunkat több tényező is összetartja: a mozgás, a sport szeretete (hogy mi is Sportosmamik legyünk, akárcsak Évi), az anyaság, és most már azt iszem, a barátság is. :)) Ismeretségünk visszanyúlik még a várandóság időszakára, amikor is kismama jógára és tornára jártunk együtt. Aztán megszülettek a lurkók szépen sorban, majd Évi vezényletével elkezdtük a baba-mama pilatest a babák kb. 3-­4 hónapos korában. Ahogy nőnek a gyerkőcök, néha átveszik ugyan az irányítást Évitől, de hát ez így van rendjén. :)) Mindenkit megvisel fizikálisan a szülés. Muszáj mozogni, hogy visszanyerjük régi formánkat. Évi az, aki segít minket ezen az úton Kislánya, Petra pedig árgus szemekkel felügyel minket, hogy jól csináljuk­e a gyakorlatokat. :)) Nem csak testileg, de lelkileg is nagy felüdülést jelentenek Évi órái.

Köszönjük!! :)

Tovább

Adrienn

Král Évivel a kismama jógán találkoztam először, amikor még mindketten pocakosak voltunk. Egyből feltűnt, hogy nagyon jó mozgása van és eléggé otthonosan érezte Magát a jóga órán. :­) Három hónapos volt Lilluskám, mikor az első órára mentünk és nagyon jó volt végre kicsit mozogni, kikapcsolódni. Jó volt, hogy nem kellett a gyerek miatt aggódnom, mert ott volt mellettem, ha az óra közepén megéhezett, megetethettem és ez senkit nem zavart, hiszen itt mind egy cipőben járunk. Az órák nagyon jó hangulatban telnek azóta is. 50 perc alatt minden fontos izomcsoportunkat megdolgoztatjuk és kellemesen elfáradunk. Az első óra után nagyon jó érzés volt az izomláz, mert akkor már egy jó ideje nem volt benne részem. Évi nagyon közvetlen és tapasztalt tanár... és bár a Kislánya születése előtt nem ismertem, de most már biztos, hogy gondoskodó, odaadó Anyuka is. Szerintem nagyon jó lesz Petrának is,hogy egy ilyen sportos mami mellett nő majd fel! :­)

Tovább

Blanka

Régóta kerestem egy helyet, ahova kettesben tudunk elmenni a kisfiammal. Szeretem az óráit, mert mivel majdnem egy időben született meg a kisbabánk, így tisztában van vele, hogy mi az, amire a testünk a szülés után már képes, és mi az amivel még kicsit, esetleg, várni kell. A Pilates segítségével intenzíven, de mégis kímélően tudjuk visszaszerezni a régi fittségünket. Szeretem, hogy a 9 hónapos kisfiam, az elejétől kezdve ott van velünk, és azt veszem észre, hogy ezt a babák is nagyon élvezik, mert \"saját\" társaságukban lehetnek, de mégis ott van nekik Anya, amikor szükségük van rá. Évi figyel arra is, hogy mennyire nyűgösek a babák, és ha szükséges, olyan feladatokat vet be, amelyben a babák együtt tudnak tornázni az édesanyjukkal. Szintén nagyon szimpatikus, hogy figyeli a feladatkivitelezést, és amennyiben nem jól csináljuk, javítja a testtartásunkat.

Tovább

Ildikó

Azért szeretek az óráidra járni, mert kikapcsol a zene, a tánc, emellett alakformáló is. Jó látni a saját motivációdat, az elszántságodat, a zene és tánc szeretetét!

Tovább

Titanilla

Én szeretek az óráidra járni,mert ott minden bajom elfelejtem.Nagyon jók a zenék,pörgősek az órák.Imádom hogy mindig nevetve szórakozunk és kínlódunk egyben. Én mindent nagyon szeretek az óráidban,ahogy Téged is!

Tovább