AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

Sportosmami - AnyaTárs mini kisokos és az ajándékok

Köszönöm, hogy érdeklődsz az AnyaTárs Kisokos iránt. 

 

Tudom, hogy a döntés nem egyszerű. Tudom, hogy sok mindent kell még beszerezned a gyermek születése előtt, de biztos vagyok benne, hogyha letöltöd a mini kisokost, azt fogod mondani, hogy ez az, ami kell neked! Hiszen rendszert visz az életedbe, megmozgat, motivál, informál és tanít! 

 

Hogy méginkább megmutassam, hogy nem csak a levegőbe beszélek, készítettem egy tanulmányt és egy mini hírlevél sorozatot is számodra, melyet egy időben ajándékba megkapsz a Az AnyaTárs mini kisokos mellé!  

 

A tanulmányban megosztom veled azt az 5 titkot és 5 tévhitet, ami eddig nem, vagy rosszul tudtál a szülés utáni regenerációról, táplálkozásról. Tudom, hogy a mobiltelefonok világában már mindennek utána lehet járni, egy kattintásra van minden, de annyi félrevezető vagy félinformációt találni, hogy úgy gondoltam, tiszta vizet öntök a pohárba és lerántom a leplet a titkokról, eloszlatom a tévhiteket! 

 

Ezt is megkapod ingyen! 

 

Plusz a mini kisokos letöltésével egy 5 állomásos hírlevélsorozatot is kapsz, amelyben megmutatom, hogyan lehet nagyobb az önbizalmad, hogyan növelheted az önbecsülésedet! 

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot, nyomtasd ki magadnak a mini kisokost és tudj meg többet magadról, a testedről és a pszichédről! 

 

Mini kisokos letöltése

* Tölts ki minden adatot
 
 
Kit szeretnél meglepni a naptárral? *

Kérlek, hogy jelöld be, milyen témájú leveleket szeretnél tőlem kapni:

Az e-mailjeimről bármikor leiratkozhatsz, csak klikkelj a lábjegyzetben található linkre. Az adatvédelmi szabály megtekintéséhez látogass el a weboldalamra.

A Mailchimp levelező rendszerét használjuk. Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszed, hogy az adataidat a Mailchimp kezeli. Az adatkezelésről bővebben a Mailchimp honlapján tájékozódhatsz.