Napló előrendelés

SPORTOS MAMI

Egy érzelmi válság margójára, avagy hogyan találd meg az egyensúlyt anyaként

 

Kedves Sportosmami!

 Mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai. Anyaként meg pláne. Lavírozni a család, a munka és saját magad igényei között nem egyszerű, de nem megoldhatatlan feladat. Néha persze vannak surlódások, rosszabb peridódusok, de íme 5 tipp, hogyan tudod egyensúlyba hozni magad. 

De a célhoz vezető út rögös és könnyen elcsábulunk. Sokkal, de sokkal könnyebb feladni, mint kitartani. A kitartás kevesek kiváltsága, de hidd el, te is képes lehetsz rá! 

De ugyanez igaz az ellenkezőjére is. Képes vagy megölni az álmaidat, és ha ezt az 4 lépést követed, te is meg fogod ölni, nagyon hamar.

 

1) A siker egyik pillanatról a másikra jön

Ma még 35 kiló túlsúlyod volt, holnap már fitness magazinok címoldalán szerepelsz kockás hassal, szél fútta fürtökkel. De ugyan ez behelyetesíthető a pénzzel, a sikerrel, a vágyott autóval kapcsolatban. Kérdezd meg magadtól? Reális ez? 

 

2) Nem kell dolgozni a sikerért, magától jönni fog, ha jó kislány/kisfiú leszel.

"Istenem, add, hogy nyerjek a lottón! Istenem, add, hogy nyerjek a lottón! Erre Isten: Jól van fiam, de akkor vegyél lottót! "

Ez a tipikus példája annak, ami a második pontról szól. Semmi befektetéssel szeretnénk mindent. Attól, hogy minden nap elmondod, hogy "Ma valami csodálatos dolog fog történni velem", de otthon ülsz és vársz, attól még nem fog megtörténni. 

 

3) Másokat teszel felelőssé, ha valami nem sikerül

"Ez a Brian Tracy mekkora egy luzer, mondogattam én a "bűvös" mondatát, de nem történt semmi! " Nem, kedves olvasó... Brian Tracy nem tehet arról, hogy otthon ülve vártad, hogy csoda történjen és a kisujjadat se mozdítottad. Változást szeretnél, akkor változnod kell. Ha minden nap ugyanazt csinálod, miért gondolod, hogy máshova fogsz eljutni a nap végén, mint tegnap? Ezért és minden gondolatodért, tettedért, szavadért csak és kizárólag te vagy a felelős! 

 

4) Másokkal hasonlítod össze magad

Nagyon, de nagyon demoralizáló tud lenni, ha másokhoz hasonlítod magad. Lehetnek példaképeid, akik inspirálóan hathatnak rád. Lehetnek vetélytársaid, konkurenciáid, akik szintén ispirálóan hathatnak rád, de az ő életüket SOSE hasonlítsd össze a sajátoddal. Minden ember más, minden ember máshogyan fejlődik. Ha folyton másokhoz hasonlítgatod magad, nagyon hamar el fog menni a kedved, mert mindig lesz valaki, aki SZERINTED jobban néz ki, gazdagabb, szebb, jobb. 

Magadnál legyél jobb, minden nap! Tegyél minden nap egy kicsit többet, legyél egy kicsit jobb minden nap, saját magadnál! 

 

Ha ezt a 4 pontot követed, tuti, hogy előbb, vagy utóbb feladod a harcot, és inkább előbb. 

De remélem, hogy most, hogy ezt megosztottam veled, elkerülöd ezeket és eléred a céljaid! 

Mert neked is sikerülhet! 

Éva

 

Ha tetszett a cikk, kérlek, hogy oszd meg barátaiddal is! 

 

Napló előrendelés

Kedves Érdeklődő! 

 

A napló előre láthatólag November végétől lesz elérhető, akkor kerül majd postázásra.

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! 

Csodás napot kívánok! 

Éva

 


Adatvédelmi szabályzat