AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

Az a bizonyos hajszál - csak ennyi választja el a sikert a bukástól

Eleve ott kezdődik hogy mint minden más, a siker is relatív! Mindenkinek mást jelent sikeresnek lenni. Valaki pénzben méri a sikert, jó autóban, szép házban. Valaki pedig lelki értékekben. Szabadságban, a saját életünk irányításában, minden pillanat megélésében. 

De egy valami közös a két hozzáállásban. Mindkettő azért jött létre, mert az volt a cél. 

Mindkettő a felelősségvállalással kezdődik. Ott, hogy eldöntötték, mostantól a cél érdekében felelősséget vállnak a tetteikért, a gondolataikért. Nem terelnek, ha esetleg valamelyik részcél nem teljesül, vagy nem teljesül időre nem hárítják a felelősséget az időjárásra, a rossz politikai helyzetre, a közhangulatra vagy szomszéd kutyájára. Tudják, hogy minden tettüknek következménye van és ezeket a következményeket felvállalják, legyen az jó vagy rossz. Teszik mindezt azért, hogy elérjék a hőn áhított célt! 

Ez a hozzáállás, ez az elhivatottság az, ami elválasztja a sikert a bukástól. 

Addig, ameddig ez a felelősségvállalás nincs meg, addig nem beszélhetünk elhivatottságról, csak érdeklődésről. Persze, szeretnék sportosabb lenni, egészségesebben élni, jó lenne leadni néhány kilót, jó lenne, ha feszesebb lenne a testem... látszólag meg is teszünk érte  mindent. Veszünk kondibérletet, új edzőruhát, csinos táskát. Az első két nap el is megyünk becsülettel edzeni. Harmadik napra a gyerek beteg lesz, otthon annyi a teendő, hogy nincs idő edzeni... nem baj, meggyógyul a gyerek, újrakezdem. De addig kimaradt egy hét... Hétfőn sokáig kellett dolgoznod, rohanás haza, majd este beesel az ágyba és megint nem tettél azért, amiért 2 hete annyira belelkesültél. És már nem is fogsz.... 

Ez most csak egy példa a saját szakmámból, de bármilyen más szituációra igaz lehet. 

De ha szeretnél kitörni ebből a negatív spirálból, mely nem vezet sehova, sőt, ha már többször kerültél ilyen helyzetbe, akkor egyre nehezebb lesz új dologba belevágnod, mert már te magad is elhiszed, hogy úgy sem fogod befejezni, kövesd ezt a 3 "egyszerű" lépést, hogy elindulj felfele! 

1)  Minden esetben írd le a céljaid! 

A saját kézírásoddal, tedd ki mindenhova a lakásban! Tedd a pénztárcádba! Írd rá a tükörre! Az legyen az első gondolatod reggel, és azzal hunyd le a szemed este! 

Igen, ez őrült nehéz! Aláírom! Hihetetlen figyelmet, energiát és összpontosítást igényel! De megéri!

 

2) Nem elég csak leírni! Tenni is kell érte! 

A mantrázás egy ideig működik, de ha nem teszel semmit a céljaidért nap mint nap, akkor mit sem ér! Teljesen mindegy, hogy mit teszel, de tegyél! Legyen az bármely kis dolog, látszólag jelentéktelen, de tedd meg! Ugyanis ezekből az apró(nak látszó) cselekedetekből fog felépülni az út, és általuk fogsz eljutni A-ból B-be! 

 

3) Jutalmazd meg magad! 

Elértél egy részcélt? Irány a körmös! Elértél még egyet? Irány a masszőr! A jutalmazás egy apró gesztus magad felé. A nagy cél néha távolinak hat, de ha felosztod részcélokra és a részcélok elérésekor megjutalmazod magad, a motiváció folytonos lesz és nem fogod idő előtt feladni! 

 

Az, hogy mi lesz sikeres vagy mi bukásra itélt, azt egy paraszthajszál választja el egymástól. Mindig TE döntesz! 

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, hogy oszd meg barátaiddal is! 

 

 

Sportosmami AnyaTárs kisokos rendelés

Kedves Leendő vagy pici babás Anyuka! 

 

Szeretnél magabiztos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív lenni a babád mellett? Vagy eseleg szeretnéd a meglepni vele szeretted, barátnőd? Akkor rendeld meg az AnyaTárs kisokost most!

A kisokos ára: 8.890Ft+postaköltség

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! 

Csodás napot kívánok! 

Éva

 


Adatvédelmi szabályzat