AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

2017 - az eddigi legnehezebb év, de ezennel elengedem

"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek"

A mellett, hogy rengeteg csodálatos dolog történt velem, velünk az elmúlt évben, például férjhez mentem életem szerelméhez, gyermekem Apjához, sok negatív dolog is történt....

 

Nem ez lesz életem legviccesebb írása, de ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni, ahhoz ezt meg kell írnom.

Nem szoktátok ezt meg tőlem, igaz? De az élet nem csak játék és mese, no meg edzés... Bizony vannak csúnya hullámvölgyek is. Hiszem és vallom, hogyha ezeket a mélypontokat nem éljük meg, nem zárjuk le, nem engedjük el, hanem csak odébbpakoljuk, mert amivel nem foglalkozunk az nincs is, azt nem elengedjük, hanem nem veszünk róla tudomást. A kettő pedig nemugyanaz. Amit már elengedtél, az elment. Az már nem a részed. Megbarátkoztál a legrosszabb hírrel is, elfogadtad a lehetetlent, miközben temérdek éjszakát átsírtál miatta. Amikor pedig kész voltál, végleg elbúcsúztál tőle, elengedted, hiszen nem tehetsz mást.  

Ha csak odébbpakolod, akkor az ott van. Ott motoszkál benne, ha elég mélyre ástad, akkor már a tudatalattidban. Ott van minden tettedben, ott van minden tervezésedben, örömödben, bánatodban, mondatodban. Ha pedig nagyon sok sz@rt pakoltál már erre a polcra, akkor előbb-utóbb összedől. Kiborul az összes szemét, amit ott tároltál, a sérelmek, a megbántások, egy szeretted elvesztése, a kedvenc kutyád elvesztése, a csalódások.... minden EGYSZERRE fog a nyakadba zuhanni...és akkor összedől a kis jól felépített kártyavárad. És akkor lehetsz te bármilyen tökös és kemény csaj, vagy pasi, nem csak a kártyavár omlik össze, hanem te is.

 

Májusban, egy héttel a 6. születésnapja után imádott kiskutyám a szemem láttára halt meg. Tehetetlen voltam. Szívrohamot kapott. A bullmasztifoknak, mint nagytestű kutyiknak ez az egyik gyengéjük. Nagy, böszme kutyus volt, egy publi lélekkel. Úgy éreztük, sosem nő fel. Nem tudta magáról, hogy 54 kiló, vagy nem akarta tudomásul venni, folyton az ölünkben akart lenni és a lábunkra ült, hogy simogassuk. Örömében mindig úgy ugrált, mint egy bakkecske és úgy tudott szeretni, mint senki más. 

Petra azóta is emlegeti és keresi, mert imádták egymást. De tudja, hogy az égben van, egy felhőn csücsül és onnan vigyáz ránk. Néha meg szokta kérdezni, hogy melyik felhőn ül. :-) 

 

Szeptember óta pedig már ketten vigyáznak ránk fentről, hiszen az egyik nagymamája is úgy döntött, a földi élet helyett a felhőket választja. :-( Viszonylag hírtelen történt, azóta se nagyon tudtunk felocsúdni. Nagyon szerették a kamasz és a felnőtt unokái is, Petra is. Pici unokaként mindent megtett, hogy elkényeztesse őt. Nem véletlenül neveztük el Csokis maminak. :-) 

 

 

Sokáig nem akartam és nem is tudtam őket elengedni. Minden nap eszembe jutottak, minden nap láttam magam előtt őket, hallottam a hangjukat. Azt hittem, hogy ezzel az emlékezést segítem. Pedig épp ellenkezőleg! Nem hagytam őket elmenni. Nem hagytam, hogy begyógyuljanak a sebek, hanem minden nap feltéptem őket. 

 

Sok barátnak hitt ember, de családtag is elfordult tőlem idén. Vélt, valós, valósnak hitt dolgok miatt. A miértre szerintem nincs válasz. Sokáig kerestem, örlődtem. Ostorztam magam, hogy biztos én vagyok a hibás, kerestem a javítás lehetőségét, de az ajtók bezárultak mögöttem és hiába ostoroztam magam tovább, csak a sebek maradtak válaszok helyett. 

 

Most volt az utolsó alkalom, hogy feltéptem őket. Elkezdődött egy újabb év! Mikor máskor, ha nem ez alkalommal engedjem el őket! 

Köszönöm, hogy életem részei voltatok, köszönöm, hogy ismerhettelek és szerethettelek benneteket és ti viszont szerettetek! Sosem felejtünk el benneteket, de most tovább kell mennünk. 

Agyő emberek, legyen csodás életetek! 

 

Te cipelsz valamit? Lényegtelen, hogy mióta cipeled, mióta nem tudod megemészteni. Engedd el. Éld meg, sírj, dühöngj, üss, vágj, és aztán engedd el! Ő is békére fog találni és te is! 

Mikor máskor, ha nem most? 

Sportosmami AnyaTárs kisokos rendelés

Kedves Leendő vagy pici babás Anyuka! 

 

Szeretnél magabiztos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív lenni a babád mellett? Vagy eseleg szeretnéd a meglepni vele szeretted, barátnőd? Akkor rendeld meg az AnyaTárs kisokost most!

A kisokos ára: 8.890Ft+postaköltség

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! 

Csodás napot kívánok! 

Éva

 


Adatvédelmi szabályzat