AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

Miért jó gyerekkel nyaralni?

Ma azt osztom meg veled, hogy miért jó gyerekkel nyaralni, bármennyire is extrémen hangzik. 

 

Tudom, egy szülő nem nyaral, csak máshol vigyáz a gyerekére.... Ez így is van, hiszen a lényeg nem változott. Van egy örökmozgó, mindent felfedezni akaró, határokat feszegető gyermeked. 

 

De hidd el, bármennyire is elképzelhetetlenül hangzik az, hogy elutazzatok vele, minden perce egy igazi élmény lesz.

Az viszont nagyon nem mindegy, hogy hova mentek. Olyan helyet válasszatok, ami biztonságos és érdekes... no nem nektek, hanem a gyermeknek. ;-) 

 

Összegyűjtöttem néhány pro érvet a menni mellett:

 

1) Elmentek otthonról

Kicsit kiszakadtok a megszokott napi mókuskerékből. Neked igazi felfrissülés, hogy más ingerek érnek mint otthon, a csimotának úgyszintén! 

 

2) Elmentek otthonról :-) 

Az alatt a pár nap alatt, amig nem vagytok otthon, nem kell főzni, mosni, takarítani, így több időt tudsz a gyereknek szentelni és több időd is marad pihenni

 

3) Most végre igaz: Aludj, amikor a gyerek alszik

Az az idő, amit eddig a gyerek alvásidejében a házimunkára, munkára, stb szántál, az most felszabadul. Tudsz például aludni amikor ő is alszik. (Jupppppiiiiii)

 

4) Olyan barna lehetsz, mint kamaszkorodban voltál

Azok a felhőtlen nyarak, amikor egész nap a strandon múlattad az időt, most visszatértek! Lehetsz megint egész nap a strandon, pancsolhattok, homokozhattok vagy játszóterezhettek! De a bikinit ne feledd! A kamionos barna már nem divat! ;-D

 

5) Több idő jut egymásra a pároddal

Ha alvásidőben nem alszotok, akkor legyetek együtt a pároddal. Épp itt az ideje a romantikázásnak! 

 

Fel tudnék sorolni e mellett még sok kontra érvet is, de minek, hiszen gyártasz magadnak eleget! Én is gyártottam, hiszen féltem. Féltem, hogy mi lesz, ha.... 

 

De a félelmed sose tartson vissza. Vegyél számításba mindent! Rendezvényszervezőként megtanultam, hogy készülj a legrosszabbra, de számíts a legjobbra! Azaz pakolj mindenféle gyógyszert, a hányáscsillapítótól kezdve a lázcsillapítón át a szúnyogcsípés vagy már rovar csípését enyhítő krémig. Pakolj sebtapaszt, sebfertőtlenítőt, orrsprayt, lázmérőt és naptejet. A ti gyógyszertáratokról se feledkezzetek meg! :-)  Ha felkészülsz rá, úgy se lesz rá szükség, de ha mégis, minden kéznél van! 

 

 

Ha félsz mindentől, akkor semmi jó nem fog veled/veletek történni.

 

Kockáztass!

 

Lépj!

 

Mert az csodás dolgok a komfortzónádon kívül történnek! 

 

 

Sportosmami AnyaTárs kisokos rendelés

Kedves Leendő vagy pici babás Anyuka! 

 

Szeretnél magabiztos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív lenni a babád mellett? Vagy eseleg szeretnéd a meglepni vele szeretted, barátnőd? Akkor rendeld meg az AnyaTárs kisokost most!

A kisokos ára: 8.890Ft+postaköltség

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! 

Csodás napot kívánok! 

Éva

 


Adatvédelmi szabályzat