AnyaTárs Kisokos rendelés

SPORTOS MAMI

Légy hálás vagy engedd el - Esti elalvás előtti rutin

Arról már rengeteget írtam, hogyan legyél motivált, hogyan oszd be az idődet, hogyan építsd fel a napod,  de arról, hogyan zárd le, arról még nem. 

 

Végtelen számú impulzus ér minket a nap folyamán, már a felkeléstől kezdve. Egy nap alatt meg tudjuk járni a mennyet és a poklot is, van, nem ritkán, hogy napjában többször is. 

Lehetsz egész nap ideges, érezheted magad megbántva, becsapottnak, kimerültnek, összeszedetlennek.... a negatív érzelmek egész tárházát fel lehetne itt sorolni. 

 

De amikor este egy hosszú nap után végre vízszintbe helyezed magad, legyen 5 perced arra, hogy összegzed a napodat. Feleleveníted, hogy mi történt. Vedd sorra a történéseket. Rajtad áll, hogy mivel kezdesz. A jó vagy a rossz dolgokkal, légyeg, hogy mindkettőn végigmenj. A jó dolgokért légy' hálás. Az egészségedért, a családodért, a gyermekedért, az egészen apró, pozitív történésekért. 

 

A rosszakon is menj végig ugyanúgy. Bocsáss meg magadnak, mert mondjuk elfelejtetted az anyukád szülinapját. Bocsáss meg az anyukádnak, amiért ezért megsértődött rád és kinyílvánította a nemtetszését. Ne bosszankodj azért meg elört a tányér, egész nap üvöltött a gyerek, nem sikerült az ebéd.... Engedj el minden negatív érzelmet, ami aznap végigfutott rajtad. Zárd le a napodat azzal, hogy ez ma volt, ezekkel holnap már nem kell foglalkoznod. 

 

Vegyél pár mély levegőt. Orrodon szívd be és szádon fújd ki! Érezd, hogy ahogy kifújod a levegőt az összes feszültség kiszáll belőled és a nyugalom érzése lesz úrrá rajtad. Zárd le az aznapot, hogy másnap reggel fitten, üdén, könnyedén tudj kelni, ne nyomja rá az előző napod rossz hangulata a bélyegét a mostanira. 

 

Nem, nem fog menni egyik napról a másikra. Nem, nem fogod tudni "csak úgy" sutba dobni a negatív érzelmeidet, ELŐSZÖR. Aztán ahogy szépen lassan "rákényszeríted" magadra ezt az elalvás előtti rutint, úgy lesz minden nappal egyre könnyebb és könnyebb. Úgy leszel egyre jobb és jobb. Úgy fogod tudni egyre jobban és jobban magad mögött hagyni a napi "sz@r" dolgokat. Úgy lesz egyre kevéssé hatással a tegnap a mai napodra! 

 

Istenien működik, garantálom! Légy' hálás és engedd el! Ez a kulcs! 

Sportosmami AnyaTárs kisokos rendelés

Kedves Leendő vagy pici babás Anyuka! 

 

Szeretnél magabiztos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív lenni a babád mellett? Vagy eseleg szeretnéd a meglepni vele szeretted, barátnőd? Akkor rendeld meg az AnyaTárs kisokost most!

A kisokos ára: 8.890Ft+postaköltség

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot! 

Csodás napot kívánok! 

Éva

 


Adatvédelmi szabályzat